Asociația Parco Cavalli, vine în sprijinul nevoiașilor. Acești voluntari, ajută nevoiași, cu sprijinul cetățenilor care au suflet mare.

Voluntarii acestei asociații, se implică în viețile persoanelor defavorizate, sprijină familiile, cu cate un pachețel, o haină.

Această asociație, a fost înființată în anul 2014, cu speranța, de a face lumină și a aduce bucurie și un zambet pe chipul celor necăjiți. Președintele Asociației, împreună cu voluntarii săi, s-a implicat în foarte multe proiecte, și are un plan de viitor.

Ne-am săturat, să ne tot uităm în stanga și-n dreapta, să îndurăm suferința, umilința. Poate dacă, nu existau aceste asociații. În ziua de azi, trebuie să ai suflet mare, foarte mare, să poți înțelege cat de cruntă este viața. Zilnic, sute de oameni, nu au un leu să-și poată cumpăra o paine. Cum bine se știe, locuri de muncă, nu se prea găsesc, de aceea majoritatea aleg alternativa hoția. Asta, nu o fac cu darul de a se duce la pușcărie, ci o fac pentru a-și întreține familiile. Felicitări Asociației Parco Cavalli, pentru activitatea lor de zi cu zi.

Asociația Parco Cavalli a fost implicată în foarte multe proiecte atât în județul Hunedoara cât si in alte județe, iar eforturile i-au fost răsplătite cu diferite premii: Gala “Premianții fără premiu”, Gala ” Persoanelor cu dizabilități” Arad, Premii “Exclusiv Petroșani”, Fii Star in țara ta”,” Festivalul Pas cu Pas” , si multe altele. “Țin să multumesc din suflet tuturor voluntarilor, asociațiilor colaboratoare, și persoanelor inimioase care ni s- au alăturat si au contribuit la desfășurarea activităților”, a declarat Vrabie Florin Petrișor, președintele asociației.

“Asociația Parco Cavalli este o asociație, care se ocupă cu hipoterapie, zooterapie, activități culturale, educative, recreative, dar si cu campanii umanitare. A fost înființată în anul 2014, iar de la înființare și până în prezent a avut diferite acțiuni cu scop caritabil, informativ, dezvoltarea turismului, echitatie, organizare de evenimente culturale, sociale și caritabile.”, a declarat Președintele Asociației, Vrabie Florin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *