O nouă veste, pentru locuitorii Orașului Petrila. Primarul Orașului, își dorește ca pînă termină mandatul să aibă numai rezultate bune.

  •  
  •  
  •  

Primarul Orașului Petrila, Vasilică Jurca, se poate considera un Primar, dintre cei mai buni. Este singurul, din tre Primari care nu apare, pe lista DNA-ului, ceea ce promis în campanie, deja dă roade.

În viață, nu trebuie să promiți, nici să minți. Valea Jiului, s-a îmbolnăvit din cauza mincinoșilor. În schimb acest Primar, în campania electorală, a spus doar atît, își va asculta toți concetățenii, și îi va ajuta.

“Am semnat pe POR, trei proiecte, mai exact trei cereri de finanțare, una dintre ele se referă la Liceul Constantin Brâncuși, din Orașul Petrila, include reabilitarea termică a liceului, reparații rețele sanitare, instalații electrice, și altele se referă la patru blocuri de locuit, din Orașul Petrila, care vor fi reabilitare termică, în perioada următoare. Urmează după faza de semnarea contractelor, faza de scoatere la licitație și începerea lucrărilor efective. Liceul, în jur de 2 milioane lei, adică 20 miliarde, am obținut o finanțare, și celelalte variază, unul cred că-i în jur de 8 miliarde și celelalte în jur de 20 de miliarde. În perioada următoare, unele dintre ele, sunt deja în perioada de licitație. “, a declarat Primarul Orașului Petrila

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *