Are relații și vinde pe domeniul public, acest polițist consumă benzină.

Doamna ce are pe cap un dosar de furt de cărbune, vinde pe domeniul public pentru că are relații. Mai nou primarul municipiului Petroșani dă autorizații pe domeniul public? Tipa care are două garaje și dintr – un și-a făcut spațiu comercial pe domeniul public.

Un om care merge în piață să câștige un ban cinstit nu este lăsat în pace de Poliția Locală, iar această doamnă vinde pe domeniul public într-o veselie și altul trebuie să moară de foame. Asta se întâmplă la piața din municipiul Petroșani. Aceeași doamnă a chemat astăzi Poliția, cineva ar fi înjurat o, un apel nejustificat ar trebui să rezulte o amendă contravențională.

Persoana este cunoscută de autorități pentru că la viața ei a făcut multe ilegalități, a vândut țigări de contrabandă, a vândut și vinde “petarde” de mare risc. Începe sezonul “petarde” cei de la Poliția Economic vor avea de lucru pentru că vor găsi și în acest an petarde interzise. În municipiul Petroșani nu ai voie să faci bani să mănânci pentru că Poliția Locală este în spatele tău, această doamnă poate vinde pe domeniul public pentru că are relații în Primărie si mai are și pe cineva la Parchetul de pe lângă Judecătoria Petroșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *