Mureșan Petre Sorin, “știu că copilul meu este rău, dar pentru asta nu trebuie să fie amenint”. / AUDIO

Astăzi, am fost contactați de tata minorului, Mureșan Petre Sorin. A început să ne relateze, cunoaște situația de la școală, dar asta nu înseamnă că trebuia să îi amenințe copilul cu moartea. Tatăl minorului are o nemulțumire, pentru aceea a contactat astăzi redacția noastră și a oferit un interviu de presă.

Tatăl minorului mai spune că este adevărat, copilul său are probleme de sănătate și cunoaște că mai creează și probleme în incinta școlii. Îmi pare rău că copilul meu a înjurat acea fată, dar nu se va mai întâmpla.

La Școala numărul 2 există un copil care în ultima perioadă a creat probleme colegilor, tatăl este recunoscător de situația creată, dar încearcă să stingă tensiunea dintre elevi. Directoarea școlii ar trebui să se implice direct cu privire la situația elevilor, să nu își mai facă manichiura și să se dea cu ruj în timpul orelor.

Iar dacă la această instituție putem spune că există pază la poartă, atunci de ce își fac de cap copiii? Acel agent ce stă la poartă este pus să țină poarta, nu să facă liniște în instituția școlii, asta reiese din evenimentul trecut. Acel paznic ar trebui să fie puțin mai atent să nu mai apară evenimente nefericite, iar acea directoare ar trebui să își bage mințile în cap și să ia măsuri împotriva celor care greșesc.

Să ascultăm declarația de presă, este făcută de Mureșan Petre Sorin.

  • audio

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *