Gandacii au invadat blocul social din municipiul Petrosani, Cartier Colonie

  •  
  •  
  •  

Un material cu impact emotional va va trezi la realitate si nu sunt vorbe in vant ci fapte concrete, gandacii cu nemiluita, autoritati nepasatoare si un primar care lasa de dorit acestui oras, comunitatea s-a convins de realizarile acestuia .

Sa incepem cu inceputul. In urma cu cativa ani de zile atat primarul municipiului Petrosani cat si consilul local au construit acel bloc social situat pe strada Tudor Vladimirescu, mai exzact fosta unitate militara. Toate bune si frumoase, conditii de ultima generatie dar intre timp primarul a uitat ca sub bloc a fost o teava de gaz .

Atat primarul cat si edilii trebuiau sa ia masuri impotriva anumitor persoane certate cu legea si care nu si-au platit chiriile catre primarie, trebuia sa luati masuri urgente sa-i evacuati. Acest lucru nu s-a dorit si uitati ce s-a intamplat. In acel bloc locuiesc si oameni de buna incredere dar acum au devenit tinta gandacilor si a sarlatanilor certati cu legea.
Precizam ca cineva poarta aceasta vina , acel bloc a avut un administrator, nici ala nu a intretinut acel bloc dar de cand nu mai este administrator fiecare face ce doreste el, ba mai rau s-au vandut balustrazile de pe casa scarii, cat si, ce este mai important, s-au spart peretii, sa nu uitam ca primaria a incheiat un contract, a ajutat persoanele nevoioase cat au avut nevoie, incepand cu curent electric pana la apa potabila, incalzire avand termoficare ,dar hotii de fier vechi, ce s-au gandit sa faca, nu una si nici alta sa sparga centrala termica, sa fure tot fierul, cazanele sa le duca la fier pe bani de nimic si apoi sa arunce vina pe primarie ca nu-i ajuta. Ceea ce este drept ca primarul nu trebuia sa le permita atata toleranta. Mai aratam faptul ca pe cei de la sanepid ii doare fix in cot de ceea ce spunem noi acum pentru ca, in urma cu o saptamana, i-am sunat si la capatul firului suna ceva de genul: ” faceti o sesizare in scris, trimiteti-ne pe e-mail si in 30 de zile veti primi un raspuns”, asta spunea un individ ce reprezinta sanepidul Hunedoara, nici macar nu s-a recomandat la telefon cine este.
Eu cred ca am vorbit cu un raufacator, pe aceasta cale cer de urgenta institutiilor in speta sa se inplice, sa dea curs, sa se autosesizeze ca daca nu, promit eu Andrei campean, reprezentant Newusvj.ro ca voi demara o ancheta jurnalistica impotriva voastra si nu veti mai apuca sarbatoriile la caldurica si va trebui sa mergeti pe teren sa loati masuri inpotriva insectelor sau daca nu doriti acest lucru voi vorbi cu insectarul sa vi le trimit in vizita cu colinda pe la voi prin birouri poate le veti plati de mila cu un leu, sau poate o minciuna .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *