Cine încalcă legea și are dosare penale la Parchetul de pe lângă Judecătoria Hațeg?

Domnul din imagine are probleme cu mai multe instituții ale statului ? Instituțiile din județul Hunedoara au pus la dosar câte o pagină cu renumitul om de afaceri. Parchetul de pe lângă Judecătoria Hațeg, “are un dulap special amenajat pentru acest om de afaceri”, surse.

Ce spun instituțiile statului, cu privire la marele om de afaceri care (………) balastru ?

Ancheta noastră jurnalistică și autoritățile care își fac datoria, scot mizeriile din unghiile acestui om. Și nu ar fi prima instituție care spune despre acest om ce încalcă legea, Parchetul de pe lângă Judecătoria Hațeg, îl anchetează în mai multe dosare penale. Toate instituțiile au efectuat controale la firma renumitului om și au găsit nereguli, vrem să mai prezentăm un document.

Ce spune această instituție despre omul nostru de afaceri ?

Are un gater ? Sunt probleme cu acele clădiri ? Primăria Pui ascunde acest om de afaceri? Acest om de afaceri, prin firma lui are mai multe contracte cu Primăria Pui. Fosta lui soție a lucrat la Primăria Pui, a fost jurista primăriei. Fosta lui soție, actuala concubină, lucrează la Penitenciarul Deva.

Revenim cu noi informații cu privire la doamna ce lucrează la Penitenciarul Deva, informațiile vin pe surse și sunt verificate. Revenim pe marginea subiectului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *