VULCAN: DUPĂ CE MI-AM VACCINAT CÎINELE AM FOST NEVOIT SĂ-L PREDAU CELOR DE LA DSVSA

  •  
  •  
  •  

Arăt faptul că, acum cîteva zile, mi-am dus cățelul pentru al vaccinat, la un cabinet veterinar, de pe raza Municipiului Vulcan. Arăt faptul că, și eu locuiesc în Vulcan.

Ceea ce, este mai tragic și de neînchipuit, este faptul că cîinele se simțea rău, avea scaune diareice și vărsături, iar eu am luat decizia de al duce, la un medic veterinar, să văd ce s-a întîmplat cu cîinele. Una dintre asistente, care s-a dat drept doctor, s-a gîndit că ar fi mai bine, să-i administreze, cîinelui, două vaccinuri, adică o pastilă pentru deparazitare, cît și un vaccin.

După cele întâmplate, am fost nevoit să predau acest suflet de cățel nevinovat, celor de la DSVSA Deva, unde am luat legătura și cu doctorul Laslău. Cățelușul meu, avea carnet de sănătate, rasa Rottweiler și ca vîrstă undeva la opt săptămâni. Vom reveni cu noi informații, pe parcursul anchetei. La momentul oportun, precizez, că persoanele care cred că vor apărea, în acest material, sunt rugate să mă contacteze, pentru a face lumină în acest caz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *