Vioara si-a batut sotia, apoi a fugit după ziaristi. Are condamnare cu suspendare / VIDEO

Subsemnatul Vioară, cunoscut de autorități cu antecedente penale, fost recidivist actual piețar. Pentru început, vă vom face o scurtă descriere.

Astăzi Vioară și-a călcat soția în picioare, în mijlocul străzii în fața cetățenilor, chiar a fost filmat de un martor ocular. Vom prezenta un scurt material filmat cu camera ascunsă, unde veți putea vedea. După ce și-a a bătut soția, în mijlocul pieței de parcă nu îi trecuseră nervii, a reușit să arunce asupra mea și a concubinei mele amenințări.

A fugit după mine în acel timp, spunea că ne va bate și așa mai departe necunoscând motivele, și am rămas șocați. Să începem să facem portretul domnului piețar, sub denumirea Vioară. Are o condamnare cu suspendare, la ora actuală, ar trebui să nu comită nici o infracțiune, are dosare penale pentru că a fost prins sub influența alcoolului.

Are un dosar, pe rol. Acest domn Vioară a terorizat oamenii din piață, o persoană de încredere la care nu dorește să îi dăm numele relatează „s-a luat și de șeful pieței, și de mulți oameni din piață care vând legume, este un pericol, înjură Poliția”.

Alo autoritățile din județul Hunedoara, mai exact din Valea Jiului au durere în fund datorită faptului că acea femeie este torturată periodic de acel monstru, ba mai rău a bătut în nenumărate rânduri mai multe persoane și Poliția nu este de găsit. Atenție relatează o sursă de încredere „la mai mulți polițiști le este frică de numitul Vioară, deoarece acest om de fiecare dată de câte ori se îmbată face un scandal monstru”.

Astăzi, am reușit să surprind mai multe imagini, la care nu le pot publica datorită faptului că voi putea afecta emoțional viața minorilor, dar autoritățile trebuie să înțeleagă că acest Vioară trebuie să plătească pentru faptele lui. Mai mulți martori, din piață spun ca nu este cu taxele la zi, Administrația Piețelor poartă frică de el.

Poliția Rutieră, ar trebui să îl verifice de mai multe ori a condus beat, dar niciodată nu a pățit nimic s-a ales cu câteva dosare asta fiind totul e o joacă pentru el. „La Judecătoria Craiova există un dosar bombă” așa relatează o persoană de încredere. 

Noi suntem convinși că Poliția, nu se va autosesiza dar menționăm că s-a depus o plângere la Poliție împotriva acestui monstru, care a reușit să ne amenințe în plină stradă. Dar pentru aia, Procurorii vor reuși să dea clasare. Nu se mai poate, o intervenție în forță și ar liniști spiritele atât copilul care îl are cât și soția dânsului sunt terorizați, traumatizați, să nu mai vorbim că acei oameni care vând în piață îi poartă frică, să nu deschid gura să mai și spun că sunt polițiști care apleacă capul în fața lui, asta ne relatează mai multe persoane.

Am demarat o anchetă jurnalistică, pe parcursul anchetei veți afla ce cazier are numitul, cine l-a ajutat să își facă un asemenea cazier și de ce autoritățile nu ia măsuri împotriva lui, acesta are relații în sistem ne întrebăm, de ce nu luați măsuri împotriva lui, pentru ce sunteți plătiți, vom revenii de îndată.

VIDEO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *