Lăutaru Viorel / dosar bombă, Judecătoria Craiova, condamnare cu suspendare / VIDEO

Pietraru din Municipiul Petroșani, sub numele de Lăutaru Vioară, sau Viorel în ghilimele, a reușit astăzi să fac un circ gratuit.

A reușit să îi dea o lecție de viață soției sale, prin aplicarea unor pumni și picioare și de parcă nu aș fi spus destule. A ajuns vedeta satului pentru că un martor ocular la filmat, în timp ce își bătea soția. Am reușit să prezentăm și noi câteva imagini, surprinse cu camera ascunsă, cert este că nu putem prezenta totul pentru că poate afecta persoanele până în 18 ani.

 

Astăzi a reușit să fugă după doi ziariști, mai exact să vă fac să înțelegeți după mine și soția mea. În acel timp s-a apucat să înjure și să ne amenințe cu moartea. Omul nu are nici o remușcare, a uitat că are suspendare chiar este că dosarele lui vor vorbi de la sine, de parcă ar fi primul dosar care îl are pe rol, omul a reușit să își facă un cazier foarte bogat, a stat ceva timp și pe la răcoare.

Toți oamenii din piață sunt stresați, terorizați, de numitul Vioară, are obiceiul să bea și să spargă tot ce prinde în cale. În urmă cu câțiva ani de zile, a spart și un aparat mai bine zis un aparat, unde el juca la păcănele. Polițiștii hunedoreni, căci Judecătorii mai ales, Procurorii trebuie să i-a atitudine și să i-a urgent măsuri împotriva acestui individ. A reușit să traumatizeze toată piața.

Un mesaj pentru cei de la ANAF cât și pentru Poliția Economică, bineînțeles dacă nu dorm, acei polițiști. Domnul Vioară, nu are nici casă de marcat să nu mai spun că face bani în prostie de pe acești oameni. Nimeni nu îl va verifica niciodată. Vom reveni cu informații noi pe parcursul anchetei, dar pentru început vă las să studiați un dosar bine instrumentat de judecătorii de la Craiova.

De multe ori nu mai ții cont de beție, și te sui la volan, așa poți să mai faci câțiva ani de pușcărie. Poate judecătorii de la Craiova, nu dorm în post sau poate Polițiștii sau Procurorii știu să aplice legea că la noi în Hunedoara, Procurorii dau clasări. Astăzi marele bătăuș s-a ales cu un nou dosar penal, care va lăsa urme.Să nu uităm să facem cunoscute, următoarele aspecte, în nenumărate rânduri i-a amenințat pe cei de la piață, a amenințat conducerea pieței.

Nr. unic 12463/215/2017
Obiect:punerea în circulaţie sau conducerea unui autovehicul neînmatriculat (art.334 NCP)
13.10.2017
Ora estimata: 09:00
Complet: Penal 10 (fost PM2)
Tip solutie: Soluţionare
Solutia pe scurt: În baza art. 337 C.p. cu aplic. art. 396 alin.10 C.p.p. condamnă pe inculpatul LĂUTARU VIOREL, la pedeapsa de 9 luni închisoare . În baza art. 334 alin.1 C.p. cu aplic. art. 396 alin.10 C.p.p. condamnă pe inculpatul LĂUTARU VIOREL, la pedeapsa de 9 luni închisoare . În baza art. 38-art.39 alin.1 lit. b C.p. contopeşte cele două pedepse de câte 9 luni închisoare în pedeapsa de 9 luni închisoare, la care se adaugă un spor de 3 luni închisoare, urmând ca în final inculpatul LĂUTARU VIOREL să execute pedeapsa de 1 an închisoare. În baza art. 91 C. pen. dispune suspendarea executării pedepsei sub supraveghere şi stabileşte un termen de supraveghere de 2 ani, conform dispoziţiilor art. 92 C. pen. În baza art. 93 alin. (1) C. pen. obligă inculpatul LĂUTARU VIOREL ca pe durata termenului de supraveghere să respecte următoarele măsuri de supraveghere: a) să se prezinte la Serviciul de Probaţiune Hunedoara, la datele fixate de acesta; b) să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa; c) să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile; d) să comunice schimbarea locului de muncă; e) să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă. În baza art. 93 alin. (2) lit. b) C. pen. impune condamnatului să execute următoarea obligaţie: să frecventeze un program de reintegrare socială derulat de către Serviciul de Probaţiune Hunedoara sau organizat în colaborare cu instituţii din comunitate. În baza art. 93 alin. (3) C. pen., pe parcursul termenului de supraveghere, inculpatul va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul Primăriei Petroşani, pe o perioadă de 60 de zile lucrătoare. În baza art. 91 alin. (4) C. pen. atrage atenţia inculpatului asupra dispoziţiilor art. 96 C. pen. În baza art. 274 alin.1 C.p.p. obligă inculpatul LĂUTARU VIOREL la plata sumei de 600 lei cheltuieli judiciare statului. Cu apel în termen de 10 zile de la comunicare . Pronunţată în şedinţă publică astăzi, 13.10.2017.
Document: Hotarâre  3274/2017  13.10.2017
Nr. unic23340/215/2019
Obiect:revocarea sau anularea suspendării executării pedepsei (art.583 NCPP)
24.10.2019
Ora estimata: 09:00
Complet: Penal 3 (fost P3)
Tip solutie:
Solutia pe scurt:
Document:

VIDEO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *