Ursul trimis în bârlog și „fițoasa” la ultimul leu.

A trăit bine, pe picior mare, haine scumpe și „fițe„. Masculul” producea bani fără a avea justificare. În fiecare noapte mergea la câte un „pont” sigur, mereu doamna în „fițe” avea câte o bluză nouă.

Fițele ei și jaloanele” l-au trimis pe urs în bârlog pentru o perioadă bună de timp. Cum se vede din oglindă ! Parcă doamna cu „fițe” ar mai fi slăbit câteva kilograme. Oare ! Oare, cine se mai riscă să o țină pe „fițoasă doar în fițe„, era protejată de doi urșii. Dar, doi căzuți dintr-o lovitură.

Mică, slăbuță și întreținută, corpul ei striga mulți urșii, dar următorii credem că nu vor face ce au făcut cei din trecut. „Tunata” ursului este scumpă ! Dar o dai pentru o bucată și un trai bun, în fața blocului vorbește în stilul unei sirene.

Oficial, ursul cu „fițoasa” trăiau din alocația minorei. La „fițoasă” în casă este farmacie și se schimbă totul după culoarea banului. Lacrimi și suflet rupt în câteva bucăți, bani ascunși și ……….de judecată. „Fițoasa” a încercat să își scoată ursul din arest preventiv.

Timpul trece, va veni timpul să se ACHITE FACTURILE la utilități, oare va găsi un sponsor pentru următoarele luni/ ani ??? Corpul o ajută, iar să nu ducă lipsă ar putea face o încercare. Durerea vine, au trecut câteva zile, minorul cui îi spune tacă ? Posibil viața minorului să i-a o întorsătură.

Din trecut: ursul cel mare în moment ce dormea, ursul cel mic intra pe geam. „Fițoasa” a știut să trăiască, să aibă haine scumpe și să nu îi pese de două suflete minore.

Acum în prezent: lacrimi la fiecare colț și durere în suflet, dar credem că lacrimile sunt vărsate de un șobolan ce trage să moară.

A comis infracțiunii și acum este în arest preventiv, nu a ținut cont un minut, că ar putea minorul să fie afectat pentru că el acum se află în arest preventiv. După câțiva ani se vor mai regăsi cele două suflete, se vor mai recunoaște ? A vândut libertatea pentru „fițe„. Cum își va vedea copilul în ochii după câțiva ani, posibil când va fi matur?

Doamna cu „fițe” a jucat bine piesa de teatru, nu s-a gândit o clipă că ursul ar putea ajunge unde se află acum. Dacă punea ursul în cușcă, nu mai avea o viață de lux ! Dar este mai important minorului ce acum nu are cui îi spune tată.

Material inspirat din fapte reale, dar trebuie tratat ca un cancan ori pamflet; fără a deranja “lumile reale“.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *