Balada unei femei cu două fețe echivalentul a doi lei.

Timpuri și vremuri schimbate: nimic nu mai este din ce a fost, fiindcă nu mai avea nici un rost…. Libertatea sacrificată pentru ceva ce a trecut, copiii nevoiți să crească fără tată, fără locuri de muncă și sursele de venit sunt sistate.

Câteva suflete nevinovate acum vor crește fără a avea cui spune tată, sau poate va apărea un tată „artificial„, din ceva trebuie să trăiască fiecare suflet.

Mari necazuri și umilințe, trăiesc copiii care au trăit și trăiesc o viață dezordonată și imorală (cum cresc, văd și înțeleg că părinții lor aduc banii din combinații, complicitate și furtișaguri) fiind duși la tribunale și osândiți pentru fărădelegile lor.

Când tu ca părinte, nu vrei să-i oferi copilului tău, un adăpost, liniște, armonie, nu-l sfătuiești, nu-l călăuzești drept (pentru că nici tu nu ai avut și nu ai o casă, masă și servici) fiindcă la rândul tău ești un „nimic„.

Este firesc ca acesta să copieze și să facă același lucru după modul în care l-ai crescut, Asta a văzut și atunci o să fie condamnat de societate, marginalizat și nu mai îndrăznește să iasă din casă. Cu ce ochi vezi tu lumea, pe care tu o… Nimeni…. i-ai bârfit, jignit, umilit, atât pe ei cât și copiii lor, care îndrăznești și să te numești: TATA – MAMA, de vreme ce ți-a păsat doar de interesele tale.

Oare nu îți este jenă acum ??
Nu te ascunzi ?
Nu fugi ?
Nu îți dorești să se deschidă pământul să te înghită ?
Oare cine suferă mai mult acum ???
Copilul tău…. și te doare, doare rău de tot …durerea fiind din ce în ce mai mare…

Material inspirat din fapte reale, dar trebuie tratat ca un cancan ori pamflet; fără a deranja „lumile reale„.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *