Urs Florin, “vă spun eu cum se dau concursurile la Primăria Petrila” / AUDIO

Fostul angajat al Primăriei orașului Petrila face dezvaluiri bombă, spune cum se organizează concursurile la nivel de județ. Urs Florin, a contactat redacția noastră și a oferit informații în premieră despre Primăria orașului Petrila cât și despre unii angajații din Primărie.

Ce au de făcut instituțiile competente ? Cum se apără Primăria Petrila ?

Procurorii și polițiștii ar trebui să verifice informațiile aruncate de Urs Florin, până la această oră reprezentanții Primăriei Petrila nu au dorit să ofere un punct de vedere pe marginea subiectului. Urs Florin aruncă nume grele ce lucrează în instituții publice.

Cine își aude numele în acest material ? Despre ce concursuri este vorba ?

Spune despre Costel Avram, administratorul public al Consiliului Județean Hunedoara, vorbește despre Juristul Primăriei Petrila, dar mai menționează câteva persoane din cadrul Primăriei.

Ce dezvăluiri face Urs Florin ?

“Felicia (Matei – nn) nu poate să fie auditor, înțelegi? Pentru că ea trebuie să o controleze pe socra ei și nu ai voie așa ceva. Între neamuri. Vezi că Stroe nu se înțelege bine cu ea (Dăian – nn), spunea el atunci ca ea a luat la concurs la București nota 3 și nu a intrat și apoi s-a făcut la noi la județ concursul și atunci a rezolvat-o Costel Avram. Sută la sută stiu ca a rezolvat-o. Păi nu avea cum, exact verișoara lui de-a doua (a primarului Jurca – nn) să ia?

Că la București merg din toată țara la așa ceva, exact verișoara lui a luat!!! Întreabă-l pe Achim, a fost la pompieri și l-a mutat la noi, tatăl său e sluga lui, sofer cu mașina primăriei îl deservește pe primar peste tot, îi duce lână. O sa iti zică el bătrânul tot, în timpul programului duce vara oamenii la fân , că și eu am fost la fân….de vreo 3 ori. Cățeii lui ăia pe care i-a angajat ultima dată, Robi…, ăia tot timpul sunt acolo. Vin dimineața îmbrăcați de lucru că directorii și pleacă, gata.Achim e mai serios și o sa îți spună el, poi dacă el mă trimite ce să fac!!!”

  •  audio

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *