De ce am fost citat la parchet ? Dosarele samsarilor vor avea un singur număr de înregistrare.

Samsarii din cartierul Colonie va trebui să de-a socoteală faptelor comise, “am fost citat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Petroșani, cu privire la dosarele ce îi vizează pe samsarii din Colonie”. Acești indivizi s-au îmbogățit peste noapte, acum a venit momentul să de-a socoteală. De unde au atâta putere de bani acești samsari ?

Vor ajunge în fața completului de judecată pentru faptele de lovire, mutilare și amenințare în formă continuată. “Am solicitat procurorilor să îi ancheteze și pe Polițiștii ce țin dosarele cu praf în Poliție, dosarele ce le au la Poliție, am cerut să fie cumulate într-un dosar gros”.

Am sesizat și D G A, pentru faptele comise, unii polițiști apără infracționalitatea.

Persoanele încă sunt în libertate stau cu bani în casă și sfidează autorității, rețelele de socializare sunt pline cu mașini de lux și teancuri de bani. Acești indivizi își permit să comită asemenea fapte, posibil pentru că plătesc anumiți polițiști.

Din materialul de presă anterior.  Imaginile vorbesc. “Clanul samsarilor m-au atacat în magazin”.

Acest clan de samsari sunt cunoscuți de autorități, dar Poliția Petroșani are ordin de la IPJ Hunedoara, “să curgă sânge în acest cartier”. Această persoană se laudă cu un mare avocat sub denumirea S. Au bani și conduc pliculețe, în urmă cu ceva timp tatăl lor a fost condamnat pentru (………..).

“Astăzi, în jurul orei 15:10, m-am deplasat la magazinul de lângă casă, (Strada Dacia din cartierul Colonie). Mi-am cumpărat o cafea de la aparat, iar la un moment dat apare un individ ce îmi dă cu piciorul în piept. Am căzut jos și am mai primit câteva picioare în cap, evenimentul a avut loc în incinta magazinului, la fața locului au existat și martori, se văd pe imaginile de pe camerele de supraveghere. Imaginile au fost surprinse și de (……….)”.

Revenim pe marginea subiectului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *