Urs Florin, limbaj de mahala și amenințări. A fost reținut 24 de ore pentru că a vrut să îți sacrifice copilul / AUDIO

Limbaj de mahala, acte de violență și tentativă, ca urmare 24 de ore reținut și două luni control judiciar. Radiografia omului din orașul Petrila ce își permite să umilească Poliția. Are doi copii din două relații, “după episodul criminal” un copil la pierdut potrivit instanței din Petroșani.

“Protagonistul unui film criminal, în această seară ma contactat pentru a mă amenința, a folosit un limbaj de mahala și amenințările au cules timp de câteva minute, spune Andrei. Tipul are probleme grave de sănătate, asta o spun persoanele din jurul lui.

Fosta soție la acționat în judecată și la decăzut din drepturile părintești, potrivit actelor ce sunt la Judecătoria Petroșani. Fosta soție îl va acționa în judecată pentru a plăti pensia alimentară minorului, surse. Din cele două căsnicii, cei doi minori sunt la suferință ? Au rămas cu tatăl în vis !  A fost reținut 24 de ore pentru că a realizat un filmuleț de groază cu unul dintre copii.

Cu prima a fost însurat cu acte, iar cu cea de a doua concubinaj. Fosta concubină îl va acționa în judecată pentru al decăderea din drepturile părintești, spune fosta concubină. Problemele ce le are tipul nu îl mai ajută să întemeieze o familie, Asta reiese din comportamentul lui.

  • audio

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *