SC APA SERV VALEA JIULUI SA, LA ACȚIONAT ÎN JUDECATĂ PE BĂLĂCICĂ MARIUS.

După atâtea zile și luni de scandal pe străzile din Petroșani, a trecut la o nouă “strategie”. Dacă nu a reușit să facă legea prin dosare penale, a dat-o în dosare civile. “A fost prieten cu apa fără a plăti facturi”. Cunoaște sălile de judecată și completele, după atâtea vizite făcute la instanțele din Petroșani.

“Riscă un nou dosar civil în cel mai scurt timp”, a consumat apă potabilă exact în stilul celor ce fură energie electrică. Credeați că sa făcut copil cuminte ? A beut apă fără factură!

Ce spune judecatoria Petrosani cu privire la BĂCICĂ MARIUS ?

Nr. unic (nr. format vechi) :1797/278/2020
Data inregistrarii03.03.2020
Data ultimei modificari:23.09.2020
Sectie:Civil
Materie:Litigii cu profesioniştii
Obiect:cerere de valoare redusă
Stadiu procesual:Fond

Părţi

NumeCalitate parte
SC APA SERV VALEA JIULUI SAReclamant
ADOK ILDIKOPârât
BĂLĂCICĂ MARIUS AUGUSTINPârât

Şedinţe

22.09.2020
Ora estimata: 09:00
Complet: C. X. civil – cc
Tip solutie: Admite in parte cererea
Solutia pe scurt: Admite în parte cererea de valoare redusă Respinge, ca neîntemeiată, cererea de valoare redusă formulată de reclamanta S.C. APA SERV VALEA JIULUI S.A., …, în contradictoriu cu pârâta ADOK ILDIKO, …?i Admite în parte cererea de valoare redusă formulată de reclamanta S.C. APA SERV VALEA JIULUI S.A., …, în contradictoriu cu pârâtul BĂLĂCICĂ MARIUS AUGUSTIN, … Obligă pârâtul BĂLĂCICĂ MARIUS AUGUSTIN, la plata către reclamantă a sumei de 611,40 lei, reprezentând prejudiciul produs prin conectarea ilicită la reţeaua de distribu?ie a apei. Executorie de drept. Cu drept de apel în 30 zile de la comunicare. Cererea de apel se depune la Judecătoria Petroşani. Pronunţată astăzi, 22.09.2020, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei.
Document: Hotarâre cameră consiliu  4539/2020  22.09.2020
21.07.2020
Ora estimata: 09:00
Complet: C. X. civil – cc
Tip solutie: Amână cauza
Solutia pe scurt: Comunică către pârâţi cererea de chemare în judecată, însoţită de formularul de răspuns şi de copii de pe toate actele depuse de reclamantă cu menţiunea că au obligaţia de a depune sau trimite formularul de răspuns completat corespunzător, în termen de 30 zile de la data primirii comunicării, precum şi copii de pe înscrisurile pe le înţeleg să le folosească în apărare. Pârâţii vor fi înştiinţaţi că pot răspunde prin orice alt mijloc adecvat, fără utilizarea formularului de răspuns. Amână judecarea cauzei şi acordă termen la data de 22.09.2020, complet C X civil, ora 09:00, camera de consiliu, fără citarea părţilor. Pronunţată în cameră de consiliu, azi, 21.07.2020.
Document: Încheiere de şedinţă    21.07.2020

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *