UPDATE: Două instituții răspund diferit, posibil un furt de energie electrică, branșare pe bani negri.

După acea declarație apărută în spațiul public cu persoana ce spune că a dat bani să fie branșată la energie electrică, noi am sesizat instituțiile statului. Persoana în cauză spune că a plătit să îi pună curentul, iar când nu a mai avut bani i-a tăiat curentul.Prezentăm două sesizări adresate către două instituții diferite. Parchetul de pe lângă Judecătoria Petroșani își face datoria, dar IPJ Hunedoara “cârcotașii” pe lege 544/2001, noi am făcut o sesizare, nu am cerut informații de interes public.

Asta poate să facă omul cu două fețe, două cărți în două mâini, când prinde momentul calcă legea în picioare. Își prezintă ștampila în semn de sfidare.

Să prezentăm un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Petroșani, care are coloană, își face datoria, nu cum face purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, s-a lăudând cu o ștampila de 90 de lei.

Domnul ce lucrează într-o instituție publică și care trebuie să ne apere,  chiar își permite să încalce legea, asta ne face să înțelegem din cele scrise de el. Deci, Poliția, IPJ Hunedoara te apără după ce nu mai exiști.

A plătit 500 lei, să aibă curent și a rămas cu banii dați și cu curentul tăiat. Despre cine este vorba?/VIDEO

Domnul “Electrica“, electrician de bani, branșează oamenii după bunul plac la energie electrică? Încasează bani și branșează oameni la energia electrică fără știrea șefilor ? Face afaceri cu banul omului ? Când omul nu mai are bani îi taie curentul ? Asta se întâmplă în municipiul Petroșani, cartier Colonie.Astăzi, am fost abordați de numitul Pișta, ce a declarat ceva interesant. “L-am rugat să îmi pună și mie curentul că îi plătesc, i-am dat 200 lei, mi-a cerut 500 lei. Prima dată am dat 200 lei, unul lui și unul șoferului, iar pe parcurs a mai dat 300 lei, în total sunt 500 lei. Dar, am rămas cu banii dați și cu curentul tăiat de domnul electrician”.

Situația  este interesantă, ne întrebăm, oare așa se lucrează în domeniul electric ? De ce instituțiile statului nu se autosesizează cu privire la cele povestite de domnul din imagine ?

Să existe o posibilă infracțiune, dare de mită, bani negri, instituțiile ce conduc municipiul Petroșani să accepte asemenea infracțiuni ? Posibile infracțiuni ! Ce se va întâmpla cu domnul care comite spusele negocieri ? Cineva va trebui să găsească răspunsuri la întrebările astea.

Domnul electrician este așteptat pentru un drept la replică, sau să își expună punctul de vedere pe marginea subiectului. Revenim cu informații proaspete, exact din Birourile instituțiilor.

  •  video

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *