UPDATE: Doi soți au fost bătuți cu bestialitate, hoțul a sustras telefon mobil./VIDEO

Revenim la cartierul unde nici Poliția nu intră fără un te rog frumos, situația scapă de sub control ? Sau a scăpat deja de sub control, în acest cartier auzi tot felul de minuni, doar să ridici capul. Domnul din imagine este adjunct la IPJ Hunedoara, el răspunde de Valea Jiului.

Asta nu cumva se numește tâlhărie și apoi lovire și alte violențe ? Vai polițiștii ce îmbrăcat haina statului, un tâlhar a făcut o tâlhărie ?  Iar voi mai așteptați încă una să fie o copie ??

De când domnul din imagine răspunde de Valea Jiului, a crescut rata infracționalității. Aici vorbim de tâlhărie, vătămare și alte violențe. Cum spuneam ! Polițiștii intră în cartier doar pe bază de aprobare din partea hoților.Sursa: foto GDD

Cele două persoane din imagine spun că au fost bătute, bărbatul spune că după ce a fost bătut i-a furat și telefonul. Una din victime are piciorul în ghips, dar și telefonul furat/sustras. Totul a avut loc în fața casei, persoanele vătămate mai spun că, au fost bătute deoarece hoțul vroia telefonul mobil.

Vă facem cunoștință cu presupusul agresor/tâlhar, cum a fost de scris de persoanele vătămate/tâlhărite. Din primele informații ajunsei la redacție, persoana ar fi în vizorul autorităților de ceva timp.Polițiștii ce nu își fac datoria, procurorilor ce stau în “stupi la hibernare“, cartierul se poziționează bine la capitolul furtul și tâlhării, polițiștii îi cunosc pe acei indivizi ce comic tâlhării și furturi. Dar, nu cunoaștem ce papucii lor așteaptă. Procurorii intră în concediu pe rând, ca …….. văgăună.

  • VIDEO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *