UPDATE: Adi Bela, plătește cauciucurile tăiate de camaradul lui. Ce implicare are și de ce va plăti el?/VIDEO

Are note bune la capitolul infracționalitate, toate faptele făcute de prietenii lui, „și le asumă el„. Un prieten de-a lui, a tăiat cauciucurile la o mașină, băiatul din imagine, spune că va achita paguba.În urmă cu ceva timp, unul dintre cei doi a spart aparatele la „bowling„. Aduceți-vă aminte, când sau spart aparatele, potrivit unor informații. Acest „bowling,” este lângă piață. Aduceți-vă aminte despre cazanele furate. „Cazanele de țuică”, unul dintre cei doi, spune pe o înregistrare audio, că se ocupă cu așa ceva. Noi nu acuzăm pe nimeni.

Pe Strada Aradului, din cartierul Colonie, s-a furat un cazan de țuică. „În acel cazan se făcea țuică„. Nu a trecut mult timp, au intrat peste o bătrânică în casă. ( Anul 2020).

Sezonul dezvăluirilor continuă, exact cum am promis. Poliția Municipiului Petroșani și Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Petroșani, nu au decât să stea în birouri și să aștepte hoții să se predea.

23 ianuarie 2018, a fost reținut pentru 24 de ore, presupusa faptă. Furt de huilă, în curte la mama lui, au fost găsiți mai mulți saci cu cărbune.

A fost reținut pentru 24 de ore de polițiștii Secției Transporturi Feroviare Petroșani, fiind suspectat că face parte din gruparea care se ocupa de furtul și comerțul cu huilă din vagoanele care mergeau către Termocentrala Mintia.

Acest suspect a fost AUDIAT de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani, marți, și urmează ca miercuri să se decidă dacă va fi prezentat judecătorilor pentru emiterea mandatului de arestare.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *