Doamna ce trăiește dintr-o alocație, se exprimă în limba latina.

Se chinuie să spună câte ceva, dar se tot încurcă. Urlă la fata ei într-o limbă aparte. Vrea sau încearcă, să denigreze persoane pe rețelele de socializare. Dar, limba română o încurcă rău de tot. Și totuși, există o explicație, folosește „limba latină„.Nu se înțelege ce tot „rumegă„, dar credem că „rumegă” pentru amicii ei, predă lecții în fața blocului la copii, la limba română, „dar limba română o ocrotește„. La capitolul relații !! Nu duce lipsă, dar cu româna „dă din colț în colț„. Cine a învățat-0, zis limba română !!! Ar trebui să rămână „limba latină sau esperanto„.

Fata cu studii superioare !!! Scrie pe rețelele de socializare, cuvinte jignitoare, încearcă să denigreze persoane. Dar, a uita să apese tasta unu pentru limba română . În cartier, înjură copiii nevinovați.

Oferim servicii pentru „limba română, bonus limba latină„. Oare cum trăiește dintr-o alocație ? În contextul în care își face unghiile zilnic și „mizeria stă la soare„. Chipurile, doarme dus, „iar cine o menajează?”

Lupul intră pe geam. Știe tot cartierul, despre povestea, „vulpea și lupul păcălit„. Dar, ursul mereu a știut să își facă treaba, nu a dus lipsă de nevoi.

  • audio

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *