Un taximetrist, bătrânel și arogant

Un taximetrist bătrânel și arogant, face legea prin oraș își alege clientela, cum vedeți mai și refuză comenzi, ăsta este un obicei dânsul este pensionar. În urmă cu ceva timp a refuzat o comandă, o mămică cu copii, are pensie bine mersi.

“Unii au autorizații pentru interes propriu, au mașini de n-au văzut stelele”, relatează o persoană. Un domn taximetrist relatează, “din cauza unor taximetriști suferim toți, primăria ne-a dat autorizații, noi trebuie să respectăm comenzile. Pentru asta a-și putea trage o concluzie, cei de la Primărie de ce nu se interesează ? Sunt taximetriști care sunt mofturoși “răzgâiați”, cum pe acest domn îl caută pensia acasă mai vrea să facă și un ciubuc la bordură, două trei rate și schimbăm proiectul.

Acest taximetrist are indicatorul 40 și este afiliat la firma Alpin, dar asta nu îl ajută să ia comenzi după culoare, arată clar cu mâna că este deranjat de cine stă în față, “în față este o mămică cu copii”. Niciun deranj pentru ce-i de la camera 25, bine că ei beau cafele și bat orașul la picior, se mai uită după “dudui” poate le cade ceva între ochi. La acei pensionari nu le mai ajunge pâinea, poate vor să mănânce cu două mâini.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *