ANAF / sunt probleme în Piața Centrală

Nici o durere nu vine fără o aprovizionare, în  Piața Centrală din Municipiul Petroșani se dau roade, poți vinde ce vrei relații să ai, de durere nici vorbă, dar ce fac cei cu țuică și vin, să nu mai zic ce este cu fructele. Ar trebui inspectorii ITM si cei de la ANAF să dea o tură prin piață, dacă ați ști voi câte combinații se fac în acea piață!!!

Cum “mafia este în floare” dați în continuare ca nu veți murit de foame, credeți voi că ce-i din instituțiile publice nu știu ? Asta o știu toți mulți pleacă cu plasele încărcate și nu dau curs solicitărilor, dar pentru asta nu vă faceți griji că vor da buzna pe la ziar. Vor plăti ce-i care greșesc, ce-i care sunt umiliți la ora aceasta ? Timpul face dreptate. Sperăm, poate într-o zi scăpăm de rămășițe.

Câți înșeală statul ? Câți au case de marcat și câți dau bonuri ? Cîți angajați au contracte de muncă ? Oare câți își plătesc dările la stat ? Bine că umiliți săraci țărani, care vând o “ceapă” iar voi îi amendați, dacă tot vreți bani la buget, căutați pe ăia care fac măgarii prin piață. Noi vom reveni de îndată, când vom scrie despre artificii și nu numai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *