Triaj: Drumul sărăciei, populație ștearsă de pe hartă

În continuare, vă prezint un material sosit la redacție, cu privire la Triaj, mai exact “sărăcia distruge omenirea “. Am avut ocazia, să stau, de vorbă cu oameni care, își strigă u durerea prin lacrimi, cît și au început să spună că sunt la capătul răbdării.

Oare, aș vrea să pun o întrebare, dar mi-e frică, de răspunsul pe care-l voi primi. Îmi permit, să etalez un răspuns, domnule Primar, în timpul ai reușit să-ți cumperi acele apartamente, cît și mașinile acelea de lux, pe care le șterg cu batistuța. Să nu, mai aduc aminte de acel lanț de magazine, care înconjoară orașul.

Pe cînd altul, nu are iluminat și asfalt, pe alții ia bătut norocul, de au ajuns în mîna procurorilor DNA, unde îi vor întreba, de ce nu le-ați asfaltat ulițele sătenilor.

Buna ma numesc Adrian Prigoreanu “cu domiciliul în Petroșani strada transilvaniei nr. 61 va rog din suflet după nenumărate sesizări catre Primaria Petroșani în legatura cu drumul si iluminatul public și canalizarea etc.eu personal am primit raspuns ca se va face dar cand dumnezeu stie suntem uitați de lume nu ne baga nimeni an seama dar la alegeri atât stiu sa vina.Gunoaiele menajere noi le ardem nu avem toberoane nimic, nimic doar promisiuni si promisiuni am si renutat sa tot mergem pe la Primărie puteti întreba toti oamenii din spatele depoului pana la noi în  Triaj daca au avut isteria sa vina sa vada.  Nimic nu avem, bătrânii, copii daca e vreo problema, noi trebuie să trecem calea ferată ca sa mergem în  oras cu masina pe drumul nostru cam greu, daca e zăpada sau ploua dar daca vor veni la fata locului vor vedea cu propii ochii. Multumesc mult pentru ascultare, si speram că se va face ceva,  multumesc anticipat”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *