Petroșani Gabor Petru a dat suma de 1500 lei, pentru o garsonieră socială. Primăria îl va executa silit, pe motivul că locuiește fără forme legale

Totuși dacă, au ajuns unele persoane importante, asta nu înseamnă că am ajuns să ne batem joc de persoanele amărîte. Pe strada Tudor Vladimirescu, din Petroșani, m-ai exact acele blocuri sociale.

Țin să precizez, că Primăria a dat acel bloc în folosință în condiții foarte bune, dar între timp s-au vîndut garsoniere, altele au fost distruse de acele persoane certate cu legea. Arăt faptul că, numitul Gabor Petru, este intrat abuziv în acea garsonieră, asta au susținut cei din conducerea Primăriei.

Dar cînd este vorba să, spunem adevărul, doare adevărul. Unora, nu le convine. Acest tînăr, a dat 1500 lei, pe o garsonieră distrusă, dînsul susține că ar avea contract de la fostul proprietar. O întrebare scurtă, și la obiect, cîte persoane sunt intrate abuziv și voi nu le vedeți, dar în schimb, face-ți presiuni asupra acestui tînăr. După ce că pe acest tînăr, la lovit soarta, i-a dat un copil bolnav în proporție de 80 %. Dacă tot este, lege, hai să o respectăm pentru toate persoanele.

“Nu-i adevărat, mo lăsat persoana respectivă, mi-o cedat contractul, mi-o lăsat contractul mie, că i-am dat o sumă de bani, mo lăsat și acuma s-o trezit că-i trăbă garsoniera înapoi, și vine să mă dea afară cu patru copii minori. Am o fetiță, bolnavă cu handicap, domnul Primar, mă ține, mă duce cu zăhărelu, de un an de zile, că îmi face contract, și acuma mă trezesc că mă dă afară, că o venit acasă. Și domnul Vice, și doamna Dorina, nici nu vrea stea de vorbă cu mine, am înțeles că la cine vrea să-i deie, la cine nu, nu. Nu sunt intrat abuziv, că am contractul. Am fost la doamna Dorina, cu proprietarul personal, și la domnul Vice.  În piață vînd și eu, una, alta, am fetița în spital, trebuie să fac bani de medicamente. Mai ies, și eu la piață, cîștig 1000lei, pe lună. Fetița are pensie de handicap, soția nu lucrează. Avem venit de, vreo 30 milioane lei/ lună. Fetița are pensie de 12 milioane lei/ lună, alocație dublă, alocație dublă, îi posibil așa ceva, să ne lase în drum”. A precizat Petroșani Gabor

“Dînsul e intrat abuziv “, A declarat doamna Dorina.

“Gabor Petru, ocupă ilegal, a intrat în mod abuziv, într-o locuință din fondul social. Dînsul, ocupă abuziv, și trebuie să părăsească. Regula, este că trebuie să fii, pe lista de priorități. Dînsul, trebuie să părăsească. “, a declarat domnul Viceprimar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *