Tâlhăria, de la Bumbești-Jiu, din nou în actualitate

  •  
  •  
  •  

Bărbatul, din Municipiul Petroșani arestat preventiv, pentru tâlhăria care a avut loc în februarie la o casă de schimb valutar din Bumbești Jiu.

A fost readusă acasă de mascați, conform informațiilor a fost vorba de o punere de sechestru pe unul dintre bunurile, ce aparțin suspectului. Polițiștii și Procurorii gorjeni, continuă ancheta în cazul șefului de la amanet, după ce luna trecută au făcut percheziții la domiciliul suspectului. În februarie Daniel Bostenaru a amenințat angajata Casei de Schimb, cu un pistol Airsoft, și a plecat cu circa 7.000 de euro, mai apoi și-a abandonat obiectele de îmbrăcăminte în zona Defileul Jiului, în apropierea municipiului Petroșani.

O parte din suma de bani, sustrasă a fost schimbată la casele de schimb valutar, de pe raza municipiului Petroșani și a orașului Petrila.Bărbatul, din Municipiul Petroșani arestat preventiv, pentru tâlhăria care a avut loc în februarie la o casă de schimb valutar din Bumbești Jiu. A fost readusă acasă de mascați, conform informațiilor a fost vorba de o punere de sechestru pe unul dintre bunurile, ce aparțin suspectului.

Polițiștii și Procurorii gorjeni, continuă ancheta în cazul șefului de la amanet, după ce luna trecută au făcut percheziții la domiciliul suspectului. În februarie Daniel Bostenaru a amenințat angajata Casei de Schimb, cu un pistol Airsoft, și a plecat cu circa 7.000 de euro, mai apoi și-a abandonat obiectele de îmbrăcăminte în zona Defileul Jiului, în apropierea municipiului Petroșani. O parte din suma de bani, sustrasă a fost schimbată la casele de schimb valutar, de pe raza municipiului Petroșani și a orașului Petrila.

Foto Kapital tv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *