Doi politisti, batuti

  •  
  •  
  •  

Mai mulți polițiști din două localități hunedorene, municipiile Lupeni și Petroșani din Valea Jiului, au fost agresați în momentul în care au intervenit la două cazuri.

Doi bărbați sunt cercetați de procurori pentru ultraj, după ce au agresat polițiștii. Cele două cazuri au avut loc săptămâna trecută, pe 8 și 9 mai, unul tragic a fost comis în vestul Văii Jiului și celălalt în estul Văii Jiului la Lupeni. Totul a plecat de la un eveniment rutier.

După o zi alți doi polițiști au fost agresați în exercițiul funcțiunii de data aceasta la Petroșani. Un bărbat care avea ordin de protecție, după ce și-a agresat concubina a încălcat prevederile documentului.

Câinele a scăpat din lesă și a sărit pe unul dintre polițiști, acesta a fost nevoit să se apere cu o lopată pe care a găsit o în apropiere.  Bărbați acuzați de ultraj riscă pedeapsa cu închisoarea, cercetările în cele două dosare continuă

“Numitul Băicăițan Emanuel Ioan, a lovit cei doi lucrători de Poliție și i-a amenințat cu acte de violență. În evenimentul rutier, am înțeles că a fost implicată soția sau concubina acestuia, și a fost deranjat de faptul că lucrătorii de Poliție, s-au prezentat la fața locului și au cerut date despre producerea evenimentului. La intervenția lucrărilor de Poliție, Purcaru Vasile, a asmuțit un câine Husky, pe cei doi lucrători de Poliție.”, a declarat Darius Roman

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *