SPITALELE VĂII JIULUI-PACIENȚI UMILIȚI. ȘPAGA NU LIPSEȘTE

  •  
  •  
  •  

Într-o oarecare zi am avut și eu nevoie, de un control medical, cu privire la gripa asta, care pune stăpânire pe noi. Dar într-unul din spitalele Văii Jiului am reușit să văd o aroganță impresionantă, cît o nesimțire de nedescris, pacienții așteptau la ușile cabinetelor medicale, mai rău ca la  o mormîntare. Țin să precizez că mulți sufereau de diabet.

 Întîmplarea a făcut să bat și eu la aceeași ușă, unde aveau și ceilalți pacienți probleme, să mă interesez ca simplu pacient, care aș avea tot dreptul să adresez o simplă întrebare oricui: – De ce atîta coadă la ușă d-neavoastră?

Am stat și m-am întrebat: Așteptați un bănuț,  de la săracii bolnavi s-au dr-ul a uitat să se ridice din pat? După ce a auzit cele spuse de mine, acea asistentă a început să urle mai rău ca o descreierată și parcă, parcă apăruse și dr-ul din acea lenjerie intimă.

 În  continuare veți asculta un dialog, purtat între mine și aceea asistentă, unde cu siguranță vă veți da seama că comportamentul ei de asistentă, lasă mult de dorit. Ancheta noastră jurnalistică este în plină desfășurare, unde nu doresc să fac altceva, decât să prezint situația că atare, din interiorul spitalelor.

 Veți rămâne surprinși și nu veți crede, ce sume imense se învîrt în interiorul spitalelor. Vom reveni cu noi informații din buzunarele doctorilor.  Un scurt interviu purtat între o asistentă și ziarist.

Dr: Să vină în audiență….Acuma Da

Asistenta: Acum

Dr: Că după aia vorbesc și cu….

Andrei Cîmpean: Observ că aici, numai pe relații se intră

Asistenta: Poftim? De ce  relații, ce relații?

Andrei Cîmpean: Păi nu știu, oamenii așteaptă de atâta timp

Asistenta: Vă rog să luați loc

Andrei Cîmpean: Mă rugați frumos. Iau loc d-nă dar aici se intră pe relații

Asistenta: …Vrei în audiență

Andrei Cîmpean: Nu în audiență

Asistenta: Luați loc

Andrei Cîmpean: Da, da, bun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *