PENSIONARI UMILIȚI. LEGI FABRICATE PESTE NOAPTE. GUVERNANȚI ȘI PALATE

  •  
  •  
  •  

Din nou am reușit să-mi clătesc ochii, printre minciunile parlamentarilor și nesimțirea liderilor sindicatelor miniere. Pot preciza următoarele:

Cum am m-ai spus și o m-ai spun de cîte ori am ocazia, sforile se trag în Valea Jiului, la fiecare jumătate a ceasului. Nu credeam dar este posibil, în anul centenarului, să văd în ochii pensionarilor lacrimi de durere, femei văduve,minori orfani, dar asta să zicem n-are fi destul, de parcă ar fi ceva de furat din acest paradis.

Am reușit Valea Jiului, s-o redefinesc,sub numele, “Sărăcia distruge Fericirea”, și nu că aș avea ceva anume, cu cineva, dar atât presa locală cît și presa națională, a reușit să atingă multe puncte sensibile, cu privire la săracii mineri, actualii pensionari.Cred că după ce vor trece în locul de veci, vor avea și ei o pensie cinstită. Vom reveni cu noi informații de la pupitrul mincinoșilor.

Aproape un milion de pensionari au murit în ultimii patru ani. Legislația din sectorul pensiilor se modifică, anual, însă nu toți beneficiarii apucă să se bucure de eventualele majorări de pensii. Softurile folosite pentru recalcularea acestora sunt folosite ca scuză pentru neaplicarea la timp a legilor.

Legile se schimbă, pensionarii mor

În perioada 2014-2018 au murit 907.023 de pensionari. Așa arată cifrele transmise de ministrul Muncii, Marius Constantin Budăi, senatorului hunedorean Carmen Hărău (PNL).

https://gddhd.ro/actualitate/softurile-incurca-recalcularile-pensionarii-mor/?fbclid=IwAR3AqdRPfaU5a–_G7get4UfROwU75L5gX-pPYwAZxcxukJZc6AOqieQ1NQ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *