Sorin Madalin, am rezolvat imaginile de la PECO și sunt scoase. Cu capul îmbibat de alcool și cu cuțitul în mână, a plecat la atac intr-un PECO din Petroșani / AUDIO

Acest material a fost realizat în urma discuției cu omul ce spune că a rezolvat cu camerele, din această discuție reiese clar că omul a făcut în așa fel să dispară imaginile. Relatează într-o discuție telefonică ?

“Eu am rezolvat, da sunt scoase imaginile. Am sunat eu să meargă să scoată imaginile”, spune Sorin Madalin.

Cum a fost posibil una ca asta ? Nu mai poți merge într-o benzinărie pentru că riști să fii bătut și camerele se șterg ? Poate cineva din Poliție va reuși să facă lumină pe marginea subiectului. Incidentul nefericit a avut loc la data de 19 decembrie 2020.

Discutăm despre PECO Baril de la Dărănești.

Cu capul îmbibat de alcool și cu cuțitul în mână, a plecat la atac intr-un PECO din Petroșani.

În această seară a avut loc un scandal într-un PECO din Petroșani, mai exact la Peco Baril. Un băiat a fost agresat de o persoană ce avea un cuțit în mână. La acel peco există camere de supraveghere, este ușor de identificat scandalul de acolo.

“In data de 19.12.2020, in jurul orei 22:30 ma aflam in fata benzinariei Peco – Baril Petrosani unde, in urma unor acuze făcute la adresa mea de catre numitul Sorin Adiaconitei, urmand ca la scurt timp avand o discutie mai aprinsa, acesta insistand sa il sun pe fratele lui, la momentul in care l-am sunat, situația a degenerat iar acesta din urma a scos din buzunarul pantalonului un cutit si a incercat sa ma agreseze fiind impreuna cu alte cunoștințe ale acestuia, eu avand asupra mea un spray lacrimogen mam aparat cu acesta.

Am facut plangere penala la politia Petrosani, sper ca organele competente sa isi faca datoria. Cer prin intermediul mass media sa se ridice filmarile de pe camerele de luat vederi de la benzinaria Peco – Baril Petrosani. Eu puteam fi victima lor! Daca nu as fi avut acel spray lacrimogen, tin sa mentionez ca aceștia erau in stare de ebrietate!”  A declarat victimă.

Sorin Adiaconitei, paznic la Spitalul Petroșani. Cu capul îmbibat de alcool și cu cuțitul în mână, a plecat la atac intr-un PECO din Petroșani.
Lucrează la Spitalul de Urgență Petroșani în calitate de paznic, la data de 19.12.2020, insoțit de un prieten și cu capul plin de alcool a scos cuțitul într-un Peco. Cuțitul a fost scos și îndreptat spre un tânăr, acest eveniment nefericit a avut loc la Peco – Baril din Petrosani.
În această dimineață am fost contactat de numitul Sorin Madalin, “tot ce a spus la adresa mea, nu este adevărat, eu îl voi da în judecată. A existat un schimb de replici, dar nu am avut cuțit la mine, am scos bricheta din buzunar să îmi aprind țigarea, moment la care am fost spreiat cu spray paralizant”.
  • AUDIO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *