SC. AUTOSERCICE Dobranici S.R.L. Lucrări fără autorizație.

Un martor ocular a scris câteva rânduri pe adresa noastră de contact, în orașul Petrila există un așa zis service ce nu are autorizație de funcționare ? Ce vă spune  acest service ? SC. AUTOSERCICE Dobranici S.r.l.  Cine beneficiază de serviciile lor și cine îi ține în spate ?

Cei de la R.A.R, Ați intrat în concediu fără plată ? Din cauza vopsitoriei în urmă cu ceva timp a avut loc un incendiu acolo, se vopsesc mașini cu lacătul pe poartă. Până la această oră nu a putut fi contactat patronul firmei, dar îl așteptăm cu un punct de vedere.“Va solicita verificarea si luarea măsurilor legale împotriva firmei SC. AUTOSERCICE Dobranici S.R.l. de pe strada Alexandru Sahia, nr 10A localitatea Petrila, jud. Hunedoara. Pentru care activitatea firmei de desfășurare este închisă dar se execută lucrări de vopsitorie, mecanică auto cu porțile închise si lacătul pus pe poartă.

Tot la acest service a fost si un incendiu, provocat de la lucrări de vopsitorie auto. Executarea de lucrări mecanică auto, vopsitorie, tinichigerie auto fara autorizație, fără casă de marcat, nu da bon fiscal si fara autorizație R.A.R. Sper sa poti investiga mai detaliat activitățile acestui service fantomă”.

Autoritățile competente ar trebui să ia măsuri împotriva acestui domn ce deține firma fără acte în regulă, posibil polițiștii de pe raza orașului Petrila să beneficieze de servicii la nivel înalt.

Demarăm o anchetă jurnalistică și în acest caz, posibil să existe nereguli cu privire la acea firmă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *