Răsturnare de situație,sau pe situație….

Din păcate nu întotdeauna cel care reclamă, se agită în spațiul public, are dreptate. Familia Rotaru, are probleme greu de rezolvat, în relația cu vecinii, motivul fiind știut doar de cele două familii angrenate în conflict cu puțini ori mai mulți aliați.

Ambele tabere au recurs la diverse trucuri de șicanare, mai mult sau mai puțin murdare, conflict care a escaladat în loc să se aplaneze, balanța victoriei fiind când de o parte, când de alta. Ultima găselniță fiind montarea unui sistem video de supraveghere în spațiul public, urmează ca instituțiile abilitate să își spună părerea privind legalitatea montării.

Așteptăm cu nerăbdare aplanarea acestui conflict prin pârghiile legale, deținute atât de Poliția Orașului Aninoasa, cât și Primăria Aninoasa. Cu greu, în cursul verificărilor efectuate, am stabilit că această familie este conflictuală, căutând motive de a sesiza tot felul de fapte imaginare la instituțiile abilitate. Revenim cu informații, în funcție de modul de desfășurare a evenimentelor. Fi informat pentru a fi puternic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *