PSD, a dat fuga cu pachete lăcrimioare

  •  
  •  
  •  

PSD-ului, din nou iasă la rampă, încărcați cu alimente, cu tiruri încărcate de minciunele, bătrânii din ziua de astăzi, au devenit manipularea.

O formație formată, din cinci doamne, încărcate glonț, cu pachete după toate gusturile, au început a colinda la picior. A apărut, pe rețelele de socializare, mai multe fotografii însoțite de aceste doamne.

O PSD-istă cu tupeu mult și minte puțină: Federovici Doina Elena. E senatoare de Botoșani și comite două “isprăvi” de Paște:
* împarte sacoșe electorale, bine branduite cu sigla PSD, ca să se știe unde trebuie să meargă votul (perfect ilegal);
* se mai și laudă cu asta, pe Facebook (perfect neinteligent).

Cam ce “stropi de bucurie” au primit familiile din Ripiceni, Vlăsinești, Dorohoi şi George Enescu? Ne spune doamna senator: “Copiii au fost surprinși cu dulciuri, fructe și sucuri, iar părinții și bunicii s-au bucurat de produsele alimentare (făină, mălai, ulei, paste făinoase, orez, conserve și zahăr)”.

După cum se vede, o lună lăcrimând, apoi patru ani nestingheriți. Mai mereu, politicienii te întreabă de sănătate în prag de alegeri, apoi uită că exiști. Mulți români, au ajuns să nu mai creadă în politică. Au reușit, să mai pună, doi, trei lei la pensii în prag de campanie. Care mai de care, iese la rampă, cu ce are prin buzunare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *