Procurori nepăsători voi nu aveți copii acasă, individul vrea să mă omoare

Procurorii din Municipiul Petroșani sunt nepăsători, i-ași întreba în felul următor, dacă cineva vă pune viața copiilor în pericol, ce faceți? Mâncați pufuleți s-au beți cafele? Voi cei de la Poliție, polițiști neputincioși, vom prezenta imagini reale.

Individul Vioară, a fugit după mine, câteva ture, inconjurand o mașină asta sa întâmplat în parcarea de la piață. Apoi am fugit la Poliție, dar surpriză, i-am explicat polițistului dar am primit și replica, “nu a comis nici o infracțiune, depune plângere dacă vrei”, spune polițistul. Eu i-am spus polițistului, “ma fugărit în piață după o mașină apoi până în fața Poliției, ma amenințat că îmi rupe piciorul, am și imagini. Administrația piețelor să pună înregistrare la dispoziția polițiștilor”. Menționez, am depus plângere la Poliție, acum chiar și data trecută, dar voi așteptați să vedeți cum curge sânge.

“Atâta timp cât mie pusă viața în pericol acuz și spun adevărul, voi nu vă faceți datoria, țineți cu infractorii, cu recidiviștii, știți că conduce fără permis, și mai comercializează și în Piața Centrală fără acte, apropo șeful pieței la mai dat o dată afară, acum la primit înapoi de frică”, susțin eu Andrei Câmpean.

Urmăriți materialul de mai jos și veți înțelege, tipul este pus pe fapte i-ar voi îl țineți în spate. Asta o spun datorită faptului că îl lăsați în libertate,câte plângeri are și voi le-ați băgat pe sub sertare. Voi reveni cu noi informații. În acea înregistrare se înțelege clar ce vrea domnul Vioara, “ne amenință cu moartea atât pe mine cât și pe soția mea”, polițiștii beau cafeaua, procurorii nu-s de găsit. 

Cititi si aici newsvj.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *