Problemele se tin lant in firma Corola

  •  
  •  
  •  

Azi am incercat sa i-au legatura cu cei de la transporturi din Orasul Petrila dar acolo, surpriza, nu am gasit pe nimeni. Am incercat sa stau de vorba cu viceprimarul dar acela era foarte ocupat si cu nasul pe sus, nu cumva sa piarda vreo musca.

Totodata, am incercat sa stau de vorba si cu cei de la transporturi de la Primaria Petrosani, acolo totul a fost o gluma. Eu incercam sa descos firul dar unul dintre acei domni il incalcea mai rau .

Nu e ceva nou, dupa cum am reusit sa strang informatii, situatia este cam asa: Domnul jurist, care sta bine mersi la caldurica si ma mai si cearta, vad ca isi face propia lege. Cat despre administratorul firmei Corola este greu de spus, acesta este un personaj recalcitrant, tinand cont ca, de nenumerate ori, anumiti soferi gresesc, dar nu i-a pasat ce i-am spus.

Poate reuseste, atat juristul cat si administratorul acestei firme, sa descoase firul incalcit, daca e zane intrebam, ce fac aia din primarii? E simplu, stau pe scaune la caldura, trece luna si isi asteapta ziua de a iesi la pensie .
Vom reveni cu noi detalii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *