Colonia este invadata de deseuri menajere

  •  
  •  
  •  

Problema gunoaielor si a mizeriei din cartierul Colonie, Petrosani, este o himera care inca nu are sorti de izbanda. In principiu, primaria stie cu ce se confrunta, oamenii arunca gunoaiele necontrolat. Este vorba doar de putina disciplina si igiena personala a celor care locuiesc in acest cartier, in fond, ei sunt cei care beneficiaza de un cartier curat, daca il si pastreaza asa.

Aflat in cartierul Colonie acum cateva luni, primarul Tiberiu Iacob Ridzi ne-a declarat:

“Este vorba despre o chestiune legata de transportul greu al gunoaielor care sunt in colonie si o alta legata de depozitarea gunoaielor in mod necontrolat in anumite zone ale cartierului. Sunt niste sesizari, sigur, gunoaiele tot oamenii din colonie le pun in locurile unde le depoziteaza, o sa incerc sa reglez aceasta chestiune. O sa amplasam niste containere iar alte locuri le vom inchide cu gard pentru a evita aceasta situatie. Este o zona in care s-a dus deponeul temporar care acum nu mai este si totul se va rezolva”, a declarat Tiberiu Iacob Ridzi.

Vizavi de gunoaiele din zona Jandarmeriei, primarul Petrosaniului a spus ca s-a curata acea zona insa, tot oamenii din blocul social sunt cei care arunca necontrolat gunoaiele si ca se pot lua masuri doar atunci cand sunt prinsi asupra faptului.

“Daca nu ii prindem, nu stim cine arunca si nu avem cum sa-i sanctionam. Dacaceilalti oameni nu ne ajuta si sa sesizeze aceste aspecte, nu avem cum sa-i prindem”, a mai spus primarul Ridzi.

De atunci si pana acum … totul este la fel!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *