Primarul Orașului Petrila căutat de DNA. Primarul a împărțit crenvurști în Ajun de Crăciun

Primarul orașului Petrila în ajun de Crăciun a oferit crenvurști sub scopul unei campanii, domnul primar după un an de mandat sa îngrășat, dar acum va da și cu subsemnatul după cele lăsate în urmă.

La data de 14 ianuarie 2020, am primit un filmuleț din care reiese cum primarul a împărțit crenvurști. Materialul video îl puteți regăsi puțin mai jos, câteva adrese făcute către procurorii DNA, au început mișcarea. Dar încă dosarele dictatorului stau prin sertarele procurorilor.

Ținând cont că vin alegerile locale, nu ai voie să oferi crenvurști, se vorbește că au fost 14 tone și au venit prin firma ELIT. Dar, totul a fost pus la comanda primarului. Ținând cont că se numește dictator, procurorii trag de timp și au ascuns dosarul prin birou. Căutat de procurori și el vrea să ajungă din nou primar, a făcut numai probleme, pentru aia este cercetat, dar lumea nu știe.

Dacă era o persoană de rând de mult era băgat la pușcărie și maltratat, dacă ar fi avut numai un dosar nu ar fi păcat, dar duce 5 în spate. Și totuși radiografia sa mai repetat așa și procurorii au mai făcut un dosar, dar de la dosar și până la cercetare mai durează până strâng câteva foi. Puțin mai jos veți găsi un material video. 

Citește și aici

  • video

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *