SURSE: Se vorbește că primarul orașului Petrila a împărțit crenvurști în Ajun de Crăciun / VIDEO

Astăzi am primit pe adresa redacției un material video, se vorbește din stânga la dreapta și invers, primarul orașului Petrila a împărțit crenvurști în Ajun de Crăciun. Am încercat să o luăm legătura cu domnul primar dar nici vorbă de a răspunde la telefon, este interesant materialul video.

Potrivit imaginilor reiese faptul că acea persoană împarte alimente, dacă sunteți atenți și mai și ascultați vă veți da seama cum strigă pentru a oferi pachete. Unii spun că s-au dat crenvurști expirați, noi nu putem spune nimic. Doar cei care au fost la fața locului și au primit poți spune ce au primit și cine le-a dat.

Se vorbește între vecini că acea mașină este mașina Primăriei, culmea cică și acei oameni sunt tot angajații Primăriei. Să facă ei o asemenea minune în prag de sărbători să de-a crenvurști la oamenii ? S-au doar pentru câteva voturi!

Potrivit unor surse, “primarul a distribuit pentru a face campanie, după cum puteți auzi spune clar haideți să vă dau crenvurști”, noi am încercat să  îi contactăm pe domnul primar dar cum spuneam nu a dorit să ne răspundă, Îl așteptăm să ne explice ce sa întâmplat.

Cum se vede unii își fac campanie înainte de termen alții preconizează, iar noi dăm curs tuturor adreselor primite. Putem spune și să susținem că se vede cu ochiul liber că unii își pregătesc campania înainte de a intra în campanie, cititorii vor putea să decidă după ce vor vedea acest videoclip.

  • VIDEO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *