Poliția Lupeni cercetează polițiști din Petroșani. Ce caută celelalte două persoane în dosar?

Poliția Lupeni cercetează un dosar greu, polițiștii ce au lovit o femeie cu mașina cercetează alți polițiști. Credem că IPJ Hunedoara are sediul la Lupeni ! Asa se vorbește în presă de rapoarte false și polițiști ce lovesc oamenii cu mașina. Dar, acum s-au gândit să cerceteze polițiști din Petroșani.

Aici vorbim de scandal în Poliție și de vandalizarea unei mașini, amenințări într-o instituție publică în stil mafiot. Acei polițiști de la Lupeni credeți că au competența acestor fapte ? Asta sa întâmplat pe data de 16 luna trecută, imagini cu un impact emoțional. Scandalagii sunt în libertate și fac bișniță fără ca cei de la Lupeni să verifice de unde provine atâta amar de bani.

Mai pe la final, apare un avocat sub porecla avocatul infractorilor. “La beție se laudă că apără oamenii certați cu legea”. Din primele verificări am aflat că domnul avocat la tinerețe a fost bodyguard la o discotecă, potrivit unor martori. Câteva persoane sonore în urmă cu câțiva ani au fost reținute pentru pliculețe, încă se mai practică în Petroșani pliculețul și Poliția nu mai are putere asupra lor.

Cu privire la Poliția Lupeni ! De câțiva ani se tot vorbește de anumiți polițiști corupți, IPJ Hunedoara credem că nu mai are polițiști competenți să ancheteze pe cei care încalcă legea, cu siguranță și aceste fapte vor ajunge sub denumirea clasare. Asta va fi soluția procurorului, o spunem din informațiile ce le avem despre anumiți procurori. În materialele următoare noi înregistrări și imagini cu un impact emoțional.

Loading...
likeheartlaughterwowsadangry
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *