Politia locala Petrosani cat si Asistenta Sociala se confrunta cu un caz zbuciumat.

  •  
  •  
  •  

Un barbat isi face veacul pe strada, cu pensie de zece milioane. Mereu politistii locali, cat si doamnele de la asistenta sociala, in fiecare an se comfrunta cu astfel de cazuri dar, mentionez acestea nu sunt cazuri sociale , ci probleme psihice, credem noi, cat de inconstient sa fi sa inoptezi in mijlocul strazii.

Ar trebui luate masuri impotriva acestor persoane care nu stiu ce vor , posibil o consiliere psihologica ar rezolva problema.

“ La Parangul , au fost baietii mei de la politia locala Petrosani, impreuna cu doamnele de la asistenta sociala ,a fost si smurd-ul si nu vrea sa plece de acolo nici cum. Au fost si alaltaieri seara si ai mei si smurd-ul, toti, dar nu vrea sa plece . Nu doreste nici la adapostul pus la dispozitie de catre noi. Au fost doamnele de la asistenta sociala, au facut proces verbal dar omul refuza sprijinul nostru , pur si simplu nu vrea sa mearga in adapost. Noi cu forta nu putem sa il luam. Smurd-ul a fost acolo, la consultat nu a dorit nici macar sa urce in masina sa il duca la spital. Cred ca are probleme psihice, persoana se numeste Trocan Vasile , mama lui sta in Aeroport, nici la ea nu vrea sa mearga acasa. Are zece milioane pensie, Andrei asta nu e caz social cu zece milioane pensie . Precizez ca mai merge la Sadu, la cunostinte si mereu pleaca pe acolo, sta cate 3, 4 zile acolo apoi vine inapoi. Noi stim situatia lui dar daca nu vrea nu putem sa il obligam”, a declarat pentru newsvj.ro Stancioi Nicolae – Sef serviciul Politia locala Petrosani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *