Marturi socante si minciuni pe banda – Doi indivizi l-au calcat in picioare pe Mitrut Daj

Inregistrari  bomba,  minciuni la rampa asa reiese dupa o ancheta  jurnalistica. Doi indivizi au reusit sa il ingenuncheze pe numitul  Mitrut Daj. Nu am cuvinte, nu stiu ce sa mai cred, dar totusi  cred ca toti trei au cate o problema . unul e in vizorul politistilor, al doilea e cu probleme psihice iar cel de-al  treilea si zisul  Daj, victima, si el e cunoscut de autoritati  fiind un dezordonat,  asa ca nu e nici unul mai bun ca altul.

In urma cu aproximativ  un  an si  ceva doua persoane au reusit sa il ingenuncheze pe autorul nostru , si incepe  cam asa:  In urma cu cateva  zile domnul  Ozarchevici Marcu a declarat pentru newsvj.ro intr-un fel,  acum  a  declarat  atfel.

“ Da, eu l-am batut pentru ca m-a tot provocat, tot mi-a zis ca ar fi intretinut relatii sexuale cu sotia mea. Eu i-am tot spus sa nu mai zica asa ceva ca o iubesc, stau de zece ani cu ea si el nu a inteles ce i-am tot spus. Dupa ce i-am zis, ce va spun si dumneavoastra, l-am batut. Mai arat ca Mitrut Daj ma tot suna, ba mai rau, ma amenita cand ma vede cu prietenii pe strada se ia de ei spunandu-le ca ma baga la puscarie. Eu sunt bolnav, am oligofrenie pe baza nervoasa. Da, l-am batut cu pumnii si picioarele. Butoieru Marius nu are nicio legatura cu asta, El a fost acolo, nu i-a facut nimic, inca el ma tot lua depe Daj sa nu il mai bat. De ce nu il duce si pe Daj la un detector de minciuni, sa vedeti ca minte. Eu am recunoscut ca l-am batut, dar Daj se tot ia de mine.”,  a declarat pentru newsvj.ro Ozarchevici Marcu.

Asta  s-a  intmplat pe data de 26 noiembrie 2018, material publicat de noi. Acum Ozarchevici Marcu, filmat cu camera ascunsa, scimba foaia si spune altceva.  Sa auzim impreuna . Eu l-am intrebat,  i-ati carat amandoi pumni?

“Butoieru i-a dat o palma si eu am luat pe mine tot , dintr-o palma ce i-a dat Butoieru la Daj a cazut din picioare.  Cand s-a prabusit jos i-am dat si eu un picior in cap dupa ce s-a ridicat i-am dat si eu totusi” , a declarat pentru newsvj.ro Ozarchevici Marcu, fiind filmat cu camera ascunsa.  Noi am ales aceasta metoda  sa  reusim  sa  facem  lumina  in acest caz,  auzind ca de ceva timp un dosar are destinatia politie,  parchet,  si iara politie ,  judecatorie.  Am zis sa prezentam  organelor competente un caz destul de ametitor .

Am reusit sa il contactam pe domnul Butoieru: “Da ma da,  eu i-am zis la Marcu, de parca era cainele meu”  asa a precizat Butoieru Marius.

 Vom  reveni  cu noi informatii  din miezul  scandalului,  tin sa precizez  ca acum se afla in instanta acest caz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *