Piuliță / băutura îți îneacă mințile în mijlocul străzii / AUDIO

În urmă cu aproximativ o lună de zile, numitul Piuliță, ce are o poreclă de celebru, “a reușit să mă înjure și să mă amenințe în fața judecătoriei, bineînțeles omul era în stare de ebrietate”, pot să spun drept și adevărat Polițiștii nu țin cont de ce se întâmplă.

Totuși polițiștii trebuiau să se autosesizeze, eu am depus în nenumărate rânduri atâtea plângeri împotriva multor alte persoane, dar Procurorii au dat clasări de dosare, felicitări că avem Justiție. După ce veți asculta acea înregistrare veți înțelege, ce poate să facă un individ cu creierul afumat, “poliția nu asigură protecție cetățenilor, asta am înțeles eu”.

Era să comit o greșeală, domnul din imagini mai are câteva dosare pe la mândri polițiști, conducere fără permis, dar asta nu îl încurcă pentru a comite alte fapte, poate comite în continuare multe alte fapte nimeni nu i dă importanță. Să vă mai spun câte dosare mai are ? Uitați vă pe portal și vă veți convinge, ar trebui Inspectorii ITM să facă câte o vizită pe la cimitir, acolo se consumă alcool fără apometru.

“Nu îmi dau seama pentru ce plătim poliția, dacă un individ de genul face ce veți auzi, cine răspunde pentru faptele lui? Mulți o spun că nu știu ce au făcut, parcă ar fi vreo scuză”. Am prezentat în atâtea articole multe alte fapte, dar asta este una dintre cele mai grave. Voi demara cu siguranță o anchetă jurnalistică, unde vă voi pune pe tavă ce fac unii procurori, va trebui să dau drumul la înregistrări. Vom reveni. Citeste si aici  newsvj.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *