Piuliță / băutura îți îneacă mințile în mijlocul străzii am fost apostrofat, îl doare in pix de Poliție : AUDIO

Astăzi mai exact în fața Judecătoriei, am avut neplăcerea de a întâlni un om în stare de ebrietate. Acest om se dă mare șef la cimitir, ba mai rău a reușit să îl înjure și pe domnul Hodoș, cu atât mai mult la durut în pix, de Poliție.

Veți auzi în acea înregistrare cum își permite să mă calomnieze și m-a amenințat în plină stradă. În nenumărate rânduri am fost apostrofat și amenințat, de diferiți indivizi dar în schimb Poliția, nu a luat măsuri precizez că am depus plângere cu privire la cele întâmplate. Dar ca de fiecare dată plângerile stau în birouri câte cinci șase luni apoi ajung la procurori, care vor da clasări.

Individul ce a reușit astăzi să-mi arunce în față, o serie de înjurături țin să precizez că este unul dintre prietenii Poliției, are câteva dosare penale pentru conducere fără permis. Dar pentru asta instanța nu la condamnat, îl lasă în libertate, pentru a-și face de cap. Polițiștii, de multe ori sunt depășiți de situație pentru că, Procurorii dau clasări nici măcar dosarele nu mai ajung în sala de judecată așa că judecătorii sunt plătiți din banii publici, să bea cafea.

L-am și întrebat pe domnul Hodoș ce are de gând să facă cu angajații din cimitir, pentru că în curând voi prezenta in imagini cum unii beau prin morminte, iar alții încasează bani pentru că îngroapă morții. Cu siguranță pe domnul Hodoș, îl doare în pix că acest individ, a reușit să îl înjure. Totodată polițiștii ca de fiecare dată, nu îi vor face absolut nimic pentru că personajul este cunoscut de polițiști și poate de aia, îi și dau voie, să comită asemenea infracțiuni.

Vom reveni !

AUDIO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *