Petroșani: Câine lăsat nesupravegheat, în mașină timp de 70 de minute / VIDEO

  •  
  •  
  •  

O familie, și-a lăsat câinele nesupravegheat în mașină, timp de 70 de minute. Micuțul patruped, este un caniș.

Potrivit martorilor ” câinele a stat în autoturism, circa 70 de minute; familia locuiește în Petrila”. La fața locului, au fost trei echipaje de Poliție, și un echipaj de Pompieri. În final, după ce s-au chinuit pompierii minute în șir să lase în jos, geamurile la mașină, a apărut și stăpânul îngâmfat și deranjat de faptul că, cine i-a umblat la mașină.

Potrivit martorilor ” nu am mai văzut așa ceva. Nu este posibil să vezi așa ceva, este suflet”. Am aflat pe surse, că familia a fost sancționată de polițiști, datorită faptului că și-a neglijat câinele. 

“Nu avea cum, să se sufoce”, a declarat stăpânul câinelui. “Am fost solicitați, să intervenim pentru deblocarea unui autoturism, în interiorul căruia se afla un câine, de o perioadă foarte mare de timp, care nu avea aer, îi era sete, și îl lăsase în mașină “, a declarat pentru NEWS VJ.ro, plutonier adjutant șef Mitran, șef gardă intervenție Detașament Petroșani.

O sursă de încredere, a relatat, că proprietarul câinelui a fost sancționat, conform legii. Evenimentul a avut loc pe strada Mihai Viteazul, față în față cu Teatrul de Stat.

VIDEO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *