Invitatul emisiunii ‘Vorbește Lumea”, domnul Ulmet Elyan, a dat dreptul la replică

Acuzat, de domnul Ristea Adrian, că este “un hoț, mai mic”, domnul Ulmet Elyan, dezminte acuzațiile, aduse.

Domnul Ulmet Elyan, afirmă: “S-a judecat, cu mulți oameni din oraș. El a fost boschetar, când mama îl dădea afară din casă și dormea între etaje. Nu poate să facă pe altul hoț, când el a înșelat atâta lume. Am fost citat ca martor într-un proces, că martor, fără să cunosc nimic, despre speța cazului.

Asta, pentru că m-a citat, domnul Ristea Adrian. Ce a făcut, a făcut numai în interesul lui. Am să i-au legătura cu o altă persoană, înșelată de domnul Ristea Adrian. Este în caz, asemănător. 

– Câte dosare, am eu și câte dosare are el ? 

-Eu, am un dosar, doar pentru pensie alimentară. Nu am fost cercetat niciodată, nu am cazier judiciar.

A spus că are, alte arme, cu care ne poate ataca. Sună a amenințare. Ristea, avea arest, la domiciliu și se deplasa. A afirmat: Nimeni din orașul ăsta, și din Valea Jiului, nu poată să îmi facă nimic. În cel mai scurt timp, voi lansa bomba. Vreau să spună lumea, despre Ristea. A fost cămătar.”

Pe parcursul emisiunii, a intervenit telefonic domnul Drăgan Virgil, care l-a susținut pe Ulmet Elyan, din toate punctele de vedere. Drăgan Virgil, a afirmat: “Greșeala mea, în viață este că l-am cunoscut pe Ristea Adrian. Mi-a mâncat 11 ani din viață. Susțin tot, ce am spus și merg cu el, până în pânzele albe”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *