O femeie de 60 de ani, este terorizată de acei indivizi certați cu legea – VIDEO

  •  
  •  
  •  

În repetate rânduri, v-am făcut cunoscut persoanele care sunt certate cu legea, dar de fiecare dată, le-a fost frică polițiștilor să intervină.

În acest Cartier, se întâmplă multe. De la droguri, până la proxeneți, de la autoturisme vandalizate, până la lovituri cauzatoare de moarte, precizez această femeie de 60 de ani, este atât umilită, cât și batjocorită de aceste specii inumane.

Persoana agresată verbal, își trăiește traiul de pe o zi pe alta, de mila cetățenilor, nu era destul că a fost bătut lovită de soartă, mai trebuie să fie lovită și de acești impostori. Femeia, nu deranjează nici o persoană, dar în schimb, are viața un calvar. Arăt faptul că, am solicitat sprijinul polițiștilor, unde bineînțeles polițiștii au răspuns promt, au identificat persoanele indicate de victimă, iar pe această cale, sperăm să se facă dreptate, victima să nu mai fie agresată verbal.

Totodată, cred că ar fi momentul să punem stop, sălbăticiei, sau dacă nu, cerem Guvernului să desființeze Inspectoratul de Poliție Hunedoara, cum se vede, tot mereu sunt depășiți de situație. Mai arăt faptul că, nu am nici o problemă personală cu nici o persoană, dar atâta timp cât cotizez statului, simt nevoia de a fi apărat. Bine că, la cheremul fostului paznic, ați fost prezenți. Iar pe această femeie de 60 de ani, o lăsați să treacă prin traume. Vă urma un citat neortodox.

“Mi-e frică, de ăștia doi, de pe Cuza Vodă, cu restul nu am treabă, cum mă duc la Alimentară, zice să s…g p…a. La copil, îi frică că dă în mine, de mă omoară, sântem săraci, o ducem greu. N-am făcut plângere. Mă duc și eu, să-mi fac rost de o pită, rost de mâncare, sunt o grămadă, tremur, acolo în față la Alimentară. Doi erau, doi frați, a lui Leica zăbălosu ăla, Onel și Bogdan Munteanu.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *