MUREŞAN PETRE SORIN, a dat-o în judecată pentru că nu a plătit pensia alimentară. ŞERBAN ANAMARIA, trebuie să facă dovada banilor.

Mureșan Petre Sorin, a vrut să își facă o familie, tipa are probleme grave și acum trebuie să dovedească că a pus pensia alimentară. Instanța de judecată a dat un nou termen, oare doamna la termenul trecut de ce nu a venit ? Să vedem ce declară Mureșan Petre Sorin.

“Mama copilului nu își dă niciun interes, eu am înțeles cu mama copilului, îmi va plăti pensia alimentară. Dar de aproximativ trei ani de zile nu a trimis niciun ban pentru copil, ia de când sa născut copilul și până la ora actuală, în toată perioada asta, ia trimis aproximativ 30 de milioane. A avut doi ani cu executare, iar mama ei a fost cu mine la notar unde a promis că ia Îmi va plăti banii, eu să îmi retrag acea plângerea. Eu atunci am retras plângerea, dar încă până la această oră nu am primit bani pentru creșterea minorului,” a declarat tatal minorului.

Nr. unic (nr. format vechi) :8725/278/2020
Data inregistrarii20.11.2020
Data ultimei modificari:27.01.2021
Sectie:Penal
Materie:Penal
Obiect:abandonul de familie (art.378 NCP)
Stadiu procesual:Fond

Părţi

NumeCalitate parte
ŞERBAN ANAMARIAInculpat
MUREŞAN PETRE FLORIN PRIN REPREZ.LEGAL MUREŞAN PETRE SORINParte vătămată

Şedinţe

16.02.2021
Ora estimata: 09:00
Complet: CP-F 3
Tip solutie:
Solutia pe scurt:
Document: 
26.01.2021
Ora estimata: 09:00
Complet: CP-F 3
Tip solutie: Amână cauza
Solutia pe scurt: Încuviinţează cererea de amânare a cauzei formulată de reprezentanta Ministerului Public şi acordă termen de judecată la data de 16.02.2021 ora 09:00, pentru când: – se va cita inculpata Şerban Anamaria la adresa aleasă pentru comunicarea actelor de procedură şi prin email-cu menţiunea de a comunica instanţei dacă solicită ca judecata să aibă loc potrivit procedurii recunoaşterii învinuirii, iar în caz afirmativ să depună un înscris autentic cu privire la poziţia procesuală sau să se prezinte în instanţă personal. Potrivit disp.art.353 al.(2) şi (7) c.pr.penală reprezentantul legal Mureşan Petre Sorin, pentru persoana vătămată minoră Mureşan Petre Florin,primeşte termen în cunoştinţă Pronunţată în şedinţa publică, astăzi, 26.01.2021.
Document: Încheiere de şedinţă    26.01.2021

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *