MUNTEAN BOBI, CHEMAT ÎN JUDECATĂ PENTRU A DA FAȚĂ ÎN FAȚĂ CU ANDREI!!!

  •  
  •  
  •  

Un raport bun pot spune că are numitul “Bobi Munteanu”, nu pot decât să îl aud pe această cale că a reușit încontinuare să manipuleze atât pe polițiști cât și pe procurori, să nu mai zic, de judecători. Sunt curios cum se va prezenta, în fața judecătorului, cu ceva în mână sau va veni cu intervenția la intimidare?!!

Să începem cu începutul, mai multe dosare au reușit procurorii să le finalizeze cu clasare, să îl scoată pe acest om “basma curată”, dar acum am ajuns în semifinală cu acest om… voi avea un proces. Se află la Judecătoria Petroșani, sper să nu îi mituiască pe judecători, să scape și de această dată. Eu cu siguranță, voi face recurs… mă duc cu el, până unde îl ține bugetul.

Cum este posibil să aducă mascații?!? Si tot nevinovat este… Da! Da, îl ține careva mare ascuns în buzunare și creează probleme, doar la comandă, dar să nu aflu eu din greșeală cine este în spatele lui, că îl va urma!!!

Dar nu stă rău cu cazierul, nu este nici alb, dar nici sărac, este potrivit după înălțimea lui. Din două trei rânduri scrise aici, înțelegeți voi ce spun, nu dorește liniște și pace în acest mic orășel lăsat în întuneric și uitat de populație, exact cum se vede cu ochiul liber, la această oră îi numeri cu degetul câți locuitori mai sunt.

Într-un timp a încercat să mă intimideze, dar nu a reușit și nici nu va reuși nimeni, atâta timp cât sunt curat și cu siguranță, nu mă voi mânji cu doi trei lei. Nuu!!!! Sunt bine, așa cum sunt!!!!!

 

Să ne aducem aminte de “domnii polițiști”, care nu fac altceva decât să țină niște dosare prin birouri și apoi să le dea, cu destinația parchet, fără probe. Mai rău este când un dosar aleargă după poliție, procurori și ar mai fi o situație să ajungă pe masa judecătorului, dar nu ajunge, că se face cale întoarsă, poate, poate, găsesc ei probe, dacă nu oricum nu este bai, se dă soluția în dosar clasare și încă un dosar rezolvat zis:”ne-am spălat și de această dată de păcate”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *