Mina Livezeni / hoții prinși la cărbuni sub protecția minerilor

Aseară am primit o informație, pe care nu o voi divulga, dar voi relata. Mai mulți romi au venit aseară la furat, dar surpriză am aruncat un ochi peste gard și am surprins clipe compromițătoare.

Să începem să relatăm puțin: “Agenții de securitate au devenit bătaia de joc, a minerilor și a conducerii. Un tânăr a fost prins în incinta minei, dotat cu o mână de saci, la care urmau să fie încărcați cu cărbune”.

Agenții de securitate, au fost sesizați că au apărut hoții, fapt la care au luat și măsuri, au prins un cărbunar unde lau plasat pe mâna polițiștilor. Bineînțeles că polițiștii, au venit în timp util după aproximativ 20 de minute. Am demarat o anchetă jurnalistică, la un moment dat vom scoate probe compromițătoare. Păcat că nu se știe ce se întâmplă în curtea minei.

Am avut discuții aprinse atât cu reprezentanți ai minei, cât și cu reprezentanți ai pazei, fapt la care am fost nevoit, să solicit sprijinul polițiștilor pe motiv că sunt hoți la furat de cărbune. Vom reveni cu noi informații, de îndată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *