Lipsește gardul despărțitor între Cimitir și Liceu. O ploaie bună Cimitirul, se mută – VIDEO

Liceul Dimitrie Leonida, se înfrățește cu Cimitirul Central, dar pot spune, Cimitirul are o rampă, mai bine zis, o pantă de decolare, se află sub ochii elevilor.

Cred că s-a epuizat bugetul local, alfel nu înțeleg ce se întîmplă acolo. Oare orele de practică, se țin în Cimitir? De aceea nu mai există acel gard despărțitor. Domniilor, cum supravegheați elevii, dacă își fac orele printre morminte? Nu a lipsit să apară Comunicatul Inspectoratului.

Referitor la situația temporară privind împrejmuirea incintei Liceului Tehnologic ”Dimitrie Leonida” Petroșani,precizăm faptul că la nivelul unităților școlare din județ există proceduri scrise prin care se reglementează accesul și ieșirea în/din incinta unităților.Respectarea acestor proceduri revine conducerii și personalului cu atribuții în această activitate. Împrejmuirea incintei Liceului Tehnologic ”Dimitrie Leonida” Petroșani în acest moment este parțial afectată de lucrările de extinderea cimitirului din vecinătate. Avem convingerea că situația se va remedia în cel mai scurt timp prin alocarea de fonduri cu această destinație, de către Primăria Municipiului Petroșani.

Domnule Primar, ce se întîmplă cu acest cimitir? Domnului Hodoș, ce păzește, buzunarele altora? Buget să vă țineți ziua onomastică în incinta Primăriei, ați reușit să găsiți. Domnule Prefect, Consiliul Județean, ajutați și acest Primar să iasă cu basma curată. Nu, a făcut altceva decât să își atingă scopurile personale prin populație. 

Reprezentanții Primăriei, dau din umeri, nu văd, nu aud, fac pe surdo-muții. Așa că dacă nimeni, nu ia samă de ce se întîmplă, ați avea două alternative. Unu, mutați Cimitirul în curtea liceului, sau doi, elevii pot învăța cursuri de anatomie patologică. Datorită unei baze didactice bogate, după cum se vede cursurile se țin cu fața către morminte, din nou Garda de Mediu lipsește, Cimitirul îi plin de mizerie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *