Liceul Dimitrie Leonida, se învecinează cu Cimitirul Central. Lipsește gardul, morții pleacă la vale

  •  
  •  
  •  

Liceul Dimitrie Leonida, se învecinează cu Cimitirul Central, din nefericire lipsește prea sfințitul gard, azi, mâine, poate vor apărea cimitire și în curtea liceului.

Incredibil, un cimitir administrat de Primăria Municipiului Petroșani, să aibă o asemenea deschizătură, exact în curtea unei instituții de învățământ. Am încercat să iau legătura cu reprezentanții Primăriei, mai exact cu domnul Primar, dar surpriză, nu a dorit să stea de vorbă cu mine. Relatează, o sursă de încredere “S-au făcut sute de adrese, către Primărie cu privire la acest gard, ce desparte gardul de liceu “.

Astăzi, am stat de vorbă, cu o persoană de încredere, la care a precizat, “Cu această problemă, se confruntă de ceva timp “. Ne întrebăm oare, reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean, știu cu ce problemă, se confruntă reprezentanții liceului?

Oare, ce veghează Sanepidul, doamnele de la Garda de Mediu, ar putea să ne explice, ce înseamnă atâta mizerie. Prefectura, de ce nu se implică în această poveste clătinată. Eu, zic că este de competența lor, deoarece Primăria, este depășită de situație.

După, cum se observă, din aceste fotografii, Administrația Cimitirului, lucră nestingherită, bani pentru a se construi un gard,nu se găsesc, după cum se mai vede, din a doua fotografie, ar fi nevoie, de o ploaie puternică, să o ia morții la vale.

Totuși, ar fi posibil, ca în curtea liceului, să apară morți peste noapte, ținând cont că toată lumea este nepăsătoare. Conducerea școlii este legată de mâini și de picioare, cu privire la acest disconfort creat, de acei răufăcători.

Cum, la noi, autoritățile sunt la fel de nepăsătoare, ne putem aștepta la orice, poate își va face prezența Prefectura, posibil reprezentanții Prefectului, să facă chetă, pentru a cumpăra un gard. Poate așa, vor putea despărți morții de liceu.

Material in curs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *