La comanda IPJ-ului, am fost aruncat într-un dosar la care nu cunosc speța. După 5 minute, am fost sunat de procurorul Mitrana

În urmă cu câteva zile, am prezentat un articol unde a reieșit faptul că mașina, numitului Wagner Robert, a fost incendiată. Nu cunosc personajele, care ar fi pus acel foc, cert este că am prezentat un material ca atare.

Arăt faptul că, în urmă cu un an de zile, numitul Pavel Tisaru, m-a lovit de față cu polițiștii, la care s-a întocmit un dosar de urmărire penală, pe numele lui. Precizez, faptul că mă aflu într-un conflict cu el, unde îl voi trimite și în judecată pentru faptele comise.

Să intrăm pe scurt, în subiect. Numitul Wagner Robert, dorește cu orice preț eliminarea mea, mi-a creat nenumărate probleme prin intermediul polițiștilor, iar acum că s-a trezit cu un ciorap, pe mașină, vezi Doamne, eu aș fi știut despre ce-i vorba.

Să ne readucem aminte, și să arătăm cu degetul, când a fost paznic la liceu. Iar ceva, mai târziu a prins și el un caz, și a devenit “Mama Jurnaliștilor “. A început să aibă contactat cu DIICOT-ul, să filmeze de după colțuri pe toată lumea, făcând presiuni pe autorități. Astăzi au venit trei polițiști, de la IPJ Hunedoara, mai exact de la Judiciar, au vrut să mă audieze, în dosarul mașinii lui păgubite, iar eu nu am vrut să dau declarații. Le-am zis, că dau declarație de față cu avocatul. Fapt, la care i-a determinat, să mă amenințe, și făcând presiuni asupra mea. După ce am ieșit din Poliție, la circa 10 minute, am primit un telefon, din partea domnului Procuror Adjunct Mitrana, unde a început să spună, “Sunteți la domiciliul meu, de ce mi-ați filmat casa? M-a sunat, nevasta mea, și mi-a spus despre dumneavoastră.”

După cum se vede, se cam leagă una de alta și polițiștii tot de partea lui sunt. Pe mine nu mă interesează, de familia lui, cum pe el îl interesează de familia mea. Arăt faptul că există, un scandal între Wagner Robert și Tisaru Pavel, cum am menționat și mai sus, el filmează de după colțuri pe toată lumea, iar apoi alertează autoritățile. Totodată este, un scandal între Wagner Robert și Tisaru Pavel, mai menționez că “Eu am un scandal, atât cu Tisaru Pavel, cât și cu Wagner Robert. Datorită faptului că, numitul Wagner, a reușit să provoace un război imens în acest oraș.”, și să știu că ajung om al străzii, toți banii mei îi voi băga în buzunarele avocaților, doar ca să îmi demonstrez nevinovăția.

Material, în curs.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *